zoldi.com

Апартаменти на Боровец в комплекс "Боров рид", с. Маджаре Апартаменти на Боровец в комплекс "Боров рид", с. Маджаре ZOLDI.com

Апартаменти на Боровец

 

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през зимния сезон, така и през останалата част от годината. 

 

Селата Маджаре и Мала Църква, където се намират апартаментите в Боровец район, които предлагаме са целогодишно обитавани, свързани с градската транспортна мрежа Самоков и са разположени в сърцето на най-посещаваната планина на Балканите, Рила с многобройни, туристически маршрути и избор за всяка възраст и физическа подготовка.  

 

Апартаментите ни в Боровец район се намират в близост и до популярни през лятото пикник местности около реките Бели Искър, Леви Искър и Черни Искър. 

Ски курортите Боровец (през Самоков) и Мальовица са на равни отстояния.  Като ски пистите Ястребец, Боровец са разположени само на 4.5км по маршрута през Бели Искър.  

 

Така апартаментите ни в Боровец район предлагат практично местоположение с възможност за избор по време на почивката ви на планина при по-добри и подходящи условия за ски.  Собственици и гости в апартаментите ни в Боровец район, често предпочитат по-спокойните писти, на Мальовица, ако сред тях има начинаещи скиори и деца.

 

Ски пистата на Говедарци, определено е подходяща за напреднали скиори. 

Боровец има удобствата и инфраструктурата на голям курорт.  Апартаментите ни в Боровец са подходяща алтернатива на вили под наем, ако почиващите са по-малко на брой.  Достъпът до природата, възможността за пикник и посещение на местен ресторант, както и простора, който модерният дизай и доброто местонахождение на апартаментите в Боровец район предлагат допринасят за ползотворна почивка сред природата. 

 

Много собственици и гости на апартаменти в планински курорти, особено сега, след строителния бум, отбелязват как нямат възможност даже да зърнат планината.  Рила е в прозореца на всеки апартамент в Боровец район, построен от нас.

Местонахождението и архитектурата на нашите комплекси и апартаменти в Боровец район бяха подложени на щателен и педантичен избор.  Добрият избор на апартамент в Боровец не е съвпадение или случайност.

 

Всеки наш апартамент в Боровец район носи нашето име и търговска марка на добър дизайн, избран от добри стопани каквито са специалните гости и собственици на имоти, тези на вили и апартаменти в Боровец район, построени от нас.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Свързани статии (по акцент)

Add comment


Security code
Refresh

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Комплекс вили Боровец „The Bear” (Мечката) в с. Мала Църква е най-новият ни комплекс с вили на Боровец особено привлекателен и...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Почивка на планина в Маджаре

Почивка на планина в Маджаре

Ако пътувате от София, подминавате с. Мала Църква и продължавате в посока Мальовица.  На излизане от Мала Църква ще минете мост...

продължение ...

Почивка Рила

Почивка Рила

Рила планина е разположена в Югозападна България, непосредствено в близост до Пирин и Родопите. Сред най-популярните туристически забележителности на Рила планина са...

продължение ...

Почивка на планина през лятото в Маджаре

Почивка на планина през лятото в Маджаре

  Непременно посетете Маджаре и през лятото! В самия край на юни природата в Маджаре и близките села се променя.  През юли, по време...

продължение ...