zoldi.com

Апартаменти на Боровец в комплекс "Боров рид", с. Маджаре Апартаменти на Боровец в комплекс "Боров рид", с. Маджаре ZOLDI.com

Апартаменти на Боровец

 

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през зимния сезон, така и през останалата част от годината. 

 

Селата Маджаре и Мала Църква, където се намират апартаментите в Боровец район, които предлагаме са целогодишно обитавани, свързани с градската транспортна мрежа Самоков и са разположени в сърцето на най-посещаваната планина на Балканите, Рила с многобройни, туристически маршрути и избор за всяка възраст и физическа подготовка.  

 

Апартаментите ни в Боровец район се намират в близост и до популярни през лятото пикник местности около реките Бели Искър, Леви Искър и Черни Искър. 

Ски курортите Боровец (през Самоков) и Мальовица са на равни отстояния.  Като ски пистите Ястребец, Боровец са разположени само на 4.5км по маршрута през Бели Искър.  

 

Така апартаментите ни в Боровец район предлагат практично местоположение с възможност за избор по време на почивката ви на планина при по-добри и подходящи условия за ски.  Собственици и гости в апартаментите ни в Боровец район, често предпочитат по-спокойните писти, на Мальовица, ако сред тях има начинаещи скиори и деца.

 

Ски пистата на Говедарци, определено е подходяща за напреднали скиори. 

Боровец има удобствата и инфраструктурата на голям курорт.  Апартаментите ни в Боровец са подходяща алтернатива на вили под наем, ако почиващите са по-малко на брой.  Достъпът до природата, възможността за пикник и посещение на местен ресторант, както и простора, който модерният дизай и доброто местонахождение на апартаментите в Боровец район предлагат допринасят за ползотворна почивка сред природата. 

 

Много собственици и гости на апартаменти в планински курорти, особено сега, след строителния бум, отбелязват как нямат възможност даже да зърнат планината.  Рила е в прозореца на всеки апартамент в Боровец район, построен от нас.

Местонахождението и архитектурата на нашите комплекси и апартаменти в Боровец район бяха подложени на щателен и педантичен избор.  Добрият избор на апартамент в Боровец не е съвпадение или случайност.

 

Всеки наш апартамент в Боровец район носи нашето име и търговска марка на добър дизайн, избран от добри стопани каквито са специалните гости и собственици на имоти, тези на вили и апартаменти в Боровец район, построени от нас.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Свързани статии (по акцент)

Add comment


Security code
Refresh

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

 Комплекс вили Боровец “Боров рид” е изграден от общо шест вили, които са интегрирани във вилно селище от вили, апартаменти (30)...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Ски Мальовица

Ски Мальовица

Зоната за ски в Мальовица е разположена над местността Меча поляна.  Начална, базисна надморска височина за ски Мальовица е 1720м (ски...

продължение ...

Почивка на планина през пролетта в Маджаре

Почивка на планина през пролетта в Маджаре

  Маджаре през пролетта ... Пролетта и началото на лятото са сравнително студени в Маджаре. Дори когато температурите започнат да се покатват значително, снеготопенето...

продължение ...

Почивка на планина през есента в Маджаре

Почивка на планина през есента в Маджаре

  Маджаре през есента В района на Самоков и селата около града, едно от които е Маджаре, основен поминък след туризма, е добивът...

продължение ...