zoldi.com

Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква

Комплекс вили Бровец "Золди” е особено подходящ за целогодишно обитаване. 

Вилите са разположени в началото на с. Маджаре, в собствен двор от 1000 кв м те дават простора, който очаквате от един дом или комфортна вила под наем за почивка на планина за голямо семейство. 

 

Всички вили от комплекса вили Боровец "Золди" са построени в красив алпийски стил заимстван от традиционен дизайн на планински вили в Италия и Швейцария. 

Строителството започна през 2004г и беше завършено през 2005г. 

Две от вилите са разположени в дворно място от общо 1дка. Една от вилите се използва за целогодишно обитаване.  Другата вила е на разположение под наем.

В строителството на комплекс вили Боровец "Золди" са използвани висок клас материали.  Всяка вила има 3 спални, 2 бани, просторна дневна с камина, напълно оборудвана кухня (хладилник, фурна, котлон, абсорбатор, пералня). 

Отоплението е с локално парно и въздуховоди от камината. 

Има открит паркинг в двора на вилите подходящ за няколко коли. 

 

Как да намерим вили Боровец "Золди"? 

В началото на с. Маджаре, отдясно преди знака за селото е другия ни комплекс с вили и апартаменти „Боров рид“ (Pine Ridge Chalets and Apartments), отбийте се в комплекса за да получите ключа за вилата и инструкция за алармената система.

След това влезете в селото, завийте по първата пряка в дясно.  Вили "Золди" с. Маджаре са разположени на около 80м вляво по асфалтовия път.

 

 

 

Когато разговарях с първите си купувачи на имоти и вили в Боровец - купувачи “на зелено”, докато стояхме на зелените поляни и гледахме гората, много често беше задаван въпроса, дали покупката на вила в Боровец е добра инвестиция.  

Разбира се, има много разлини очаквания от една инвестиция.  Собствеността на вила в Боровец е и ангажимент, какъвто е собствеността на недвижим имот въобще.  

Като по-голям като квадратура и съответно, по-ангажиращ като поддръжка имот с вилата ви в Боворец, естествено ще се свързани разходи. 

При пазарен анализ наскоро, се констатира, че вилите в района на Боровец са в ценовия диапазон на 2 стаен апартамент в евтин Софийски квартал ...

Уверете се сами, информацията е близо до вас - само трябва да направите кратка справка в Интернет и Google.


Като имаме в предвид модерната топло-изолация, ефективното и подходящо за планина отопление каквито са отоплителните системи в нашите вили в Боровец, достъпното местоположение и практичния и хубав архитектурен дизайн всъщност в момента не се предлагат много подобни имоти на пазара.

Към момента на създаване на тази статия има само три свободни за покупка вили в Боровец, които ще съжалявате, ако имате възможност и не купите, те са построените вили в Боровец район от нас.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Свързани статии (по акцент)

Add comment


Security code
Refresh

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Комплекс вили Боровец „The Bear” (Мечката) в с. Мала Църква е най-новият ни комплекс с вили на Боровец особено привлекателен и...

продължение ...

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Седемте Рилски езера маршрут

Седемте Рилски езера маршрут

  Сапарева баня – Паничище – хижа Рилски езера - Седемте рилски езера Маджаре - Говедарци - Мальовица - хижа Вада - Седемте...

продължение ...

Почивка на планина в Мала църква

Почивка на планина в Мала църква

В миналото, до 1887г името на c. Мала църква е било 'Сръбско село'.  Смята се, че е наричано така поради заселници сърби. ...

продължение ...

Почивка на планина през зимата в Маджаре

Почивка на планина през зимата в Маджаре

Елате задължително в Маджаре през зимата! В Маджаре зимата е фантастична!  Идва рано, истинска люта зима.  При 1100м надморска височина снегът е гарантиран.  “Боров...

продължение ...