zoldi.com

Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква

Комплекс вили Бровец "Золди” е особено подходящ за целогодишно обитаване. 

Вилите са разположени в началото на с. Маджаре, в собствен двор от 1000 кв м те дават простора, който очаквате от един дом или комфортна вила под наем за почивка на планина за голямо семейство. 

 

Всички вили от комплекса вили Боровец "Золди" са построени в красив алпийски стил заимстван от традиционен дизайн на планински вили в Италия и Швейцария. 

Строителството започна през 2004г и беше завършено през 2005г. 

Две от вилите са разположени в дворно място от общо 1дка. Една от вилите се използва за целогодишно обитаване.  Другата вила е на разположение под наем.

В строителството на комплекс вили Боровец "Золди" са използвани висок клас материали.  Всяка вила има 3 спални, 2 бани, просторна дневна с камина, напълно оборудвана кухня (хладилник, фурна, котлон, абсорбатор, пералня). 

Отоплението е с локално парно и въздуховоди от камината. 

Има открит паркинг в двора на вилите подходящ за няколко коли. 

 

Как да намерим вили Боровец "Золди"? 

В началото на с. Маджаре, отдясно преди знака за селото е другия ни комплекс с вили и апартаменти „Боров рид“ (Pine Ridge Chalets and Apartments), отбийте се в комплекса за да получите ключа за вилата и инструкция за алармената система.

След това влезете в селото, завийте по първата пряка в дясно.  Вили "Золди" с. Маджаре са разположени на около 80м вляво по асфалтовия път.

 

 

 

Когато разговарях с първите си купувачи на имоти и вили в Боровец - купувачи “на зелено”, докато стояхме на зелените поляни и гледахме гората, много често беше задаван въпроса, дали покупката на вила в Боровец е добра инвестиция.  

Разбира се, има много разлини очаквания от една инвестиция.  Собствеността на вила в Боровец е и ангажимент, какъвто е собствеността на недвижим имот въобще.  

Като по-голям като квадратура и съответно, по-ангажиращ като поддръжка имот с вилата ви в Боворец, естествено ще се свързани разходи. 

При пазарен анализ наскоро, се констатира, че вилите в района на Боровец са в ценовия диапазон на 2 стаен апартамент в евтин Софийски квартал ...

Уверете се сами, информацията е близо до вас - само трябва да направите кратка справка в Интернет и Google.


Като имаме в предвид модерната топло-изолация, ефективното и подходящо за планина отопление каквито са отоплителните системи в нашите вили в Боровец, достъпното местоположение и практичния и хубав архитектурен дизайн всъщност в момента не се предлагат много подобни имоти на пазара.

Към момента на създаване на тази статия има само три свободни за покупка вили в Боровец, които ще съжалявате, ако имате възможност и не купите, те са построените вили в Боровец район от нас.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Свързани статии (по акцент)

Add comment


Security code
Refresh

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

 Комплекс вили Боровец “Боров рид” е изграден от общо шест вили, които са интегрирани във вилно селище от вили, апартаменти (30)...

продължение ...

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Седемте Рилски езера маршрут

Седемте Рилски езера маршрут

  Сапарева баня – Паничище – хижа Рилски езера - Седемте рилски езера Маджаре - Говедарци - Мальовица - хижа Вада - Седемте...

продължение ...

Почивка на планина през лятото в Маджаре

Почивка на планина през лятото в Маджаре

  Непременно посетете Маджаре и през лятото! В самия край на юни природата в Маджаре и близките села се променя.  През юли, по време...

продължение ...

Почивка Рила

Почивка Рила

Рила планина е разположена в Югозападна България, непосредствено в близост до Пирин и Родопите. Сред най-популярните туристически забележителности на Рила планина са...

продължение ...