zoldi.com

Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква Комплекс вили Боровец "Золди" с. Мала Църква

Комплекс вили Бровец "Золди” е особено подходящ за целогодишно обитаване. 

Вилите са разположени в началото на с. Маджаре, в собствен двор от 1000 кв м те дават простора, който очаквате от един дом или комфортна вила под наем за почивка на планина за голямо семейство. 

 

Всички вили от комплекса вили Боровец "Золди" са построени в красив алпийски стил заимстван от традиционен дизайн на планински вили в Италия и Швейцария. 

Строителството започна през 2004г и беше завършено през 2005г. 

Две от вилите са разположени в дворно място от общо 1дка. Една от вилите се използва за целогодишно обитаване.  Другата вила е на разположение под наем.

В строителството на комплекс вили Боровец "Золди" са използвани висок клас материали.  Всяка вила има 3 спални, 2 бани, просторна дневна с камина, напълно оборудвана кухня (хладилник, фурна, котлон, абсорбатор, пералня). 

Отоплението е с локално парно и въздуховоди от камината. 

Има открит паркинг в двора на вилите подходящ за няколко коли. 

 

Как да намерим вили Боровец "Золди"? 

В началото на с. Маджаре, отдясно преди знака за селото е другия ни комплекс с вили и апартаменти „Боров рид“ (Pine Ridge Chalets and Apartments), отбийте се в комплекса за да получите ключа за вилата и инструкция за алармената система.

След това влезете в селото, завийте по първата пряка в дясно.  Вили "Золди" с. Маджаре са разположени на около 80м вляво по асфалтовия път.

 

 

 

Когато разговарях с първите си купувачи на имоти и вили в Боровец - купувачи “на зелено”, докато стояхме на зелените поляни и гледахме гората, много често беше задаван въпроса, дали покупката на вила в Боровец е добра инвестиция.  

Разбира се, има много разлини очаквания от една инвестиция.  Собствеността на вила в Боровец е и ангажимент, какъвто е собствеността на недвижим имот въобще.  

Като по-голям като квадратура и съответно, по-ангажиращ като поддръжка имот с вилата ви в Боворец, естествено ще се свързани разходи. 

При пазарен анализ наскоро, се констатира, че вилите в района на Боровец са в ценовия диапазон на 2 стаен апартамент в евтин Софийски квартал ...

Уверете се сами, информацията е близо до вас - само трябва да направите кратка справка в Интернет и Google.


Като имаме в предвид модерната топло-изолация, ефективното и подходящо за планина отопление каквито са отоплителните системи в нашите вили в Боровец, достъпното местоположение и практичния и хубав архитектурен дизайн всъщност в момента не се предлагат много подобни имоти на пазара.

Към момента на създаване на тази статия има само три свободни за покупка вили в Боровец, които ще съжалявате, ако имате възможност и не купите, те са построените вили в Боровец район от нас.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Свързани статии (по акцент)

Add comment


Security code
Refresh

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Комплекс вили Боровец „The Bear” (Мечката) в с. Мала Църква е най-новият ни комплекс с вили на Боровец особено привлекателен и...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Седемте Рилски езера маршрут

Седемте Рилски езера маршрут

  Сапарева баня – Паничище – хижа Рилски езера - Седемте рилски езера Маджаре - Говедарци - Мальовица - хижа Вада - Седемте...

продължение ...

Боровец ски

Боровец ски

Според данни публикувани в последната официална кандидатура на България за Зимни Олимпийски игри, данните за Боровец ски зоната са както следва:   Средна...

продължение ...

Почивка на планина през есента в Маджаре

Почивка на планина през есента в Маджаре

  Маджаре през есента В района на Самоков и селата около града, едно от които е Маджаре, основен поминък след туризма, е добивът...

продължение ...