zoldi.com

Золди БГ ООД - информация за нас

Золди БГ ООД е създадена през 2002г с основна дейност инвестиция в строителство и продажба на недвижими имоти. 

За периода 2002г до 2004г, Золди БГ ООД се занимава с посреднически услуги, свързани с недвижими имоти и консултантска дейност.  Строителните и монтажни работи на обекти на наши клиенти се изпълняват от собствена на един от създателите на Золди, Димитър Асенов, строителна фирма. 

С над 30години опит в строителството и с разбиране в детайл на изискванията и на най-подбраните ни клиенти от различни европейски държави, Димитър Асенов постави Золди БГ ООД в позиция да изпълнява модерни проекти с високо качество, до ключ. 

От 2006г. Золди БГ ООД строи изцяло собствените си инвестиционни обекти.  Наши бутикови ваканционни обекти с апартаментни и вилни сгради са изпълнени в гр. Балчик, в Ален Мак, гр. Варна и в с. Маджаре и Мала Църква, близо до ски курортите Боровец и Мальовица.

Реновирани от нас обекти има в Северното и Южно Черноморие. 

 

ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова

Золди е името на семейния бизнес от 1990г, когато е създадена, съществуващата и до днес ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова. 

Золди БГ ООД има регистрация в строителния регистър на гр. Перник. 

Специално звено на Золди БГ ООД поддръжа завършените обекти и изпълнява последваща грижа за наши клиенти, собственици на имоти от над 10 държави по света.  От 2008г., след инвестиция в модерно дървопреработващо оборудване, изпълняваме стъклопакетна дограма, интериорни врати и цялостно обзавеждане на нашите обекти и за обекти на клиенти.  В наши кухни готвят и в Люлин, и в Лондон.

Добре дошли в сайта ни, zoldi.com  Първият сайт на Золди БГ ООД е направен през 2002г.  С натоящото ни представяне в Интернет акцентираме на прекрасните места в България, които ни дадоха поминък през 10те години от съществуването на дружеството.  

Надяваме се, да посетите завършените обекти, които се дават под наем.  Отправете запитване, ако се интересувате от обявени продажби/ пре-продажби.  Разгледайте и поръчайте мебелите, произведени от нас или в завършените обекти или в цеха ни в Перник.

През ноември 2012 празнуваме 22 години от създаването на ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова и 10 години от създаването на Золди БГ ООД.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Add comment


Security code
Refresh

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Комплекс вили Бровец “Золди” е разположен в непосредствена близост до с. Маджаре е  особено подходящ за целогодишно обитаване.  Вилите Боровец "Золди" са...

продължение ...

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаменти на Боровец под наем

Апартаментите в Боровец построени от нас са с много добро местоположение и комуникативни връзки и са подходящи са обитаване както през...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Почивка на планина в Маджаре

Почивка на планина в Маджаре

Ако пътувате от София, подминавате с. Мала Църква и продължавате в посока Мальовица.  На излизане от Мала Църква ще минете мост...

продължение ...

Почивка на планина през есента в Маджаре

Почивка на планина през есента в Маджаре

  Маджаре през есента В района на Самоков и селата около града, едно от които е Маджаре, основен поминък след туризма, е добивът...

продължение ...

Почивка на планина през лятото в Маджаре

Почивка на планина през лятото в Маджаре

  Непременно посетете Маджаре и през лятото! В самия край на юни природата в Маджаре и близките села се променя.  През юли, по време...

продължение ...