zoldi.com

Золди БГ ООД - информация за нас

Золди БГ ООД е създадена през 2002г с основна дейност инвестиция в строителство и продажба на недвижими имоти. 

За периода 2002г до 2004г, Золди БГ ООД се занимава с посреднически услуги, свързани с недвижими имоти и консултантска дейност.  Строителните и монтажни работи на обекти на наши клиенти се изпълняват от собствена на един от създателите на Золди, Димитър Асенов, строителна фирма. 

С над 30години опит в строителството и с разбиране в детайл на изискванията и на най-подбраните ни клиенти от различни европейски държави, Димитър Асенов постави Золди БГ ООД в позиция да изпълнява модерни проекти с високо качество, до ключ. 

От 2006г. Золди БГ ООД строи изцяло собствените си инвестиционни обекти.  Наши бутикови ваканционни обекти с апартаментни и вилни сгради са изпълнени в гр. Балчик, в Ален Мак, гр. Варна и в с. Маджаре и Мала Църква, близо до ски курортите Боровец и Мальовица.

Реновирани от нас обекти има в Северното и Южно Черноморие. 

 

ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова

Золди е името на семейния бизнес от 1990г, когато е създадена, съществуващата и до днес ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова. 

Золди БГ ООД има регистрация в строителния регистър на гр. Перник. 

Специално звено на Золди БГ ООД поддръжа завършените обекти и изпълнява последваща грижа за наши клиенти, собственици на имоти от над 10 държави по света.  От 2008г., след инвестиция в модерно дървопреработващо оборудване, изпълняваме стъклопакетна дограма, интериорни врати и цялостно обзавеждане на нашите обекти и за обекти на клиенти.  В наши кухни готвят и в Люлин, и в Лондон.

Добре дошли в сайта ни, zoldi.com  Първият сайт на Золди БГ ООД е направен през 2002г.  С натоящото ни представяне в Интернет акцентираме на прекрасните места в България, които ни дадоха поминък през 10те години от съществуването на дружеството.  

Надяваме се, да посетите завършените обекти, които се дават под наем.  Отправете запитване, ако се интересувате от обявени продажби/ пре-продажби.  Разгледайте и поръчайте мебелите, произведени от нас или в завършените обекти или в цеха ни в Перник.

През ноември 2012 празнуваме 22 години от създаването на ЕТ Димитър Асенов – Золди – Зоя Асенова и 10 години от създаването на Золди БГ ООД.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

Add comment


Security code
Refresh

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Вили Боровец "The Bear" Мала Църква

Комплекс вили Боровец „The Bear” (Мечката) в с. Мала Църква е най-новият ни комплекс с вили на Боровец особено привлекателен и...

продължение ...

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Комплекс вили Бровец “Золди” е разположен в непосредствена близост до с. Маджаре е  особено подходящ за целогодишно обитаване.  Вилите Боровец "Золди" са...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Почивка на планина в Рила

Почивка на планина в Рила

 През 2002г, в началото на строителния бум, заедно със семейството ми в България започнахме да маркетираме ваканционни български имоти за почивка...

продължение ...

Седемте Рилски езера маршрут

Седемте Рилски езера маршрут

  Сапарева баня – Паничище – хижа Рилски езера - Седемте рилски езера Маджаре - Говедарци - Мальовица - хижа Вада - Седемте...

продължение ...

Почивка на планина през лятото в Маджаре

Почивка на планина през лятото в Маджаре

  Непременно посетете Маджаре и през лятото! В самия край на юни природата в Маджаре и близките села се променя.  През юли, по време...

продължение ...