zoldi.com

Изглед от комплекс вили Рила "The Bear" Изглед от комплекс вили Рила "The Bear" ZOLDI.com

Почивка на планина в Рила

“ДИШАМ!” така описа първите часове от своята почивка на планина наш приятел и гост във вилното ни селище “Боров рид”, с. Маджаре.  

 

През 2002г, в началото на строителния бум, заедно със семейството ми в България започнахме да маркетираме българските имоти във Великобритания.  Поканихме редактор на водещо списание, Майк Хейнс да посети България. 

Във Великобритания няма планини, в нашия смисъл на думата.  За почивка на планина британците пътуват до континентална Европа.  Естествен избор за почивка на планина за тях са Алпите, с множество курорти в няколко държави и с развит туризъм, силна реклама, която популяризира почивката на планина през всички сезони. 

 

Настанихме Майк и приятелите му в Боровец, разходихме ги до Самоков и, разбира се, Мальовица. За гостите ни почивката на планина беше сред най-хубавите дни в България.  “От години не съм спал толкова дълбоко и спокойно.  Учуди ме колко наситени са цветовете синьо на небето и зелено на гората.  Сякаш от години не съм виждал тези цветове на живо, сигурно въздухът е много чист.” Това споделяха нашите гости като впечатления от кратката им почивка в планината.  

 

Когато сме на почивка на планина, далеч от шума, хаоса и без менделеевата таблица за въздух, се радваме на едни от най-простите и вече рядко срещани радости – чиста природа и чист въздух!  Често свързваме зимните месеци с мъглите и сивото време.  Не и в планината! 

Тук времето се мени често, но след снежните бури и тежките облаци следват наситено сини небеса и ярко слънце! Отделете един уикенд за почивка на планина и се насладете на красивата природа и хоризонт от прекрасни планински върхове.

В действителност една почивка на планина е достъпен и здравословен начин да прекараме ваканцията и да подарим на децата си здраве и хубави спомени.  За щастие в България имаме красива и лесно достъпна природа.  Не е необходимо да пътуваме дълго и да платим много за да се озовем на красиво място. Почивката на планина е прекрасен начин да се заредим с енергия, да прекараме  време навън сред природата без непременно да направим големи разходи.

 

 

Венета Корнфорд

Здравейте, аз съм Венета Корнфорд и много се радвам да Ви посрещна в уебсайта на Zoldi.com.

Заедно с моето семейство създадохме прекрасни вили и апартаменти за почивка на планина във вълшебни кътчета на България - с. Маджаре и с. Мала Църква в Рила планина. Нашите имоти до Боровец се продават или отдават под наем.

Ще останете очаровани от кристално чистия планински въздух, изворна вода, величествената природа и традиционен български уют.

Добре дошли в България!

Други статии от Венета Корнфорд

още информация по темата: Почивка на планина в България »

Add comment


Security code
Refresh

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

Вили Боровец "Боров рид" с. Маджаре

 Комплекс вили Боровец “Боров рид” е изграден от общо шест вили, които са интегрирани във вилно селище от вили, апартаменти (30)...

продължение ...

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Вили Боровец "Золди" с. Маджаре

Комплекс вили Бровец “Золди” е разположен в непосредствена близост до с. Маджаре е  особено подходящ за целогодишно обитаване.  Вилите Боровец "Золди" са...

продължение ...

Вили Варна

Вили Варна

Вили във Варна за почивка на море. Цените на вили във Варна за почивка на море, както и цените на къщите...

продължение ...

Апартаменти Варна

Апартаменти Варна

Почивка на море във ваканционен апартамент под наем във Варна. Варна е вторият град на България и нашата морска столица. В непосредствена...

продължение ...

Боровец ски

Боровец ски

Според данни публикувани в последната официална кандидатура на България за Зимни Олимпийски игри, данните за Боровец ски зоната са както следва:   Средна...

продължение ...

Почивка на планина в Мала църква

Почивка на планина в Мала църква

В миналото, до 1887г името на c. Мала църква е било 'Сръбско село'.  Смята се, че е наричано така поради заселници сърби. ...

продължение ...

Почивка на планина през есента в Маджаре

Почивка на планина през есента в Маджаре

  Маджаре през есента В района на Самоков и селата около града, едно от които е Маджаре, основен поминък след туризма, е добивът...

продължение ...